Haku musiikkiopistoon

Haku musiikkiopiston perustason opetukseen tapahtuu keväisin Soitinpolun kautta. Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018 on päättynyt. Soitinpolku järjestetään seuraavan kerran keväällä 2018. Musiikin perustason opetukseen hakeudutaan seitsemästä ikävuodesta alkaen. Alkuopetus on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille.

Ennen siirtymistä sähköiseen ilmoittautumiseen, pyydämme sinua tutustumaan Soitinpolku hakumenetelmään ja opiskeluoppaaseen alla olevista linkeistä:

SOITINPOLKU
OPAS OPISKELUUN

Voit siirtyä sähköiseen ilmoittautumiseen tästä:

ILMOITTAUTUMINEN SOITINPOLULLE (Hakuaika päättynyt 30.3.2017)


Osastot

Ala-Keiteleen musiikkiopisto jakaantuu pääpiirteittäin neljään osastoon: Varhaisiän musiikkikasvatukseen, musiikin perustason opetukseen, musiikkiopistotason opetukseen ja avoimeen opetukseen. Alla lisää osastokohtaista infoa pähkinänkuoressa:

Varhaisiän musiikkikasvatus
Muskariin, reppuryhmiin ja kuoroihin ilmoittaudutaan syyslukukauden alkaessa, 7.8.2017 alkaen. Mikäli ryhmissä on tilaa, voimme ottaa uusia oppilaita myös kesken lukuvuoden. Soitinpolku ei koske siis muskarilaisia. Sähköinen ilmoittautuminen muskareihin/reppuryhmiin ja infoa musiikkiopiston muskaritoiminnasta löytyy päävalikon Oppilaaksi linkin Muskarit -osiosta.


Musiikin perustaso
Musiikin perustaso opetukseen ja alkuopetukseen haetaan vuonna 2017 Soitinpolku hakumenetelmällä.


Musiikkiopistotaso
Musiikkiopistotasolle otetaan valintakokeiden kautta oppilaita, jotka ovat suorittaneet musiikin perustason oppimäärän hyväksytysti tai omaavat musiikkiopistotasoa vastaavan soitto- tai laulutaidon sekä tietämyksen musiikin perusteista. Opistotason opetukseen haetaan toukokuussa ilmoittautumalla toimistoon.


Avoin opetus
Oppilaita otetaan lukukausien alussa vapaille paikoille ilmoittautumisjärjestyksessä. Avoimeen opetukseen ei ole valintakokeita, eikä ikä- tai kuntarajoja. Oppiaineet ovat samat kuin musiikin perustasonopetuksessa. Yksilöohjauksen lisäksi opetusta myös ryhmille. Avoin osasto toimii itsekustannusperiaatteella. Lisätietoja toimistosta.