AKMO

Ala-Keiteleen musiikkiopisto (AKMO) tarjoaa mahdollisuuden taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän perusopintojen ja syventävien opintojen suorittamiseen, ja valmiudet kohti musiikin ammattiopintoja. Instrumenttiopetuksen lisäksi tarjolla on mm. varhaisiän musiikinopetusta, kuoroja, bändejä ja erilaisia orkesterikokoonpanoja.

AKMO:n toimialueeseen kuuluvat Äänekosken kaupunki sekä Hankasalmen, Konneveden, Laukaan ja Uuraisten kunnat. Oppilaita AKMO:ssa on noin 400. Ylläpitäjänä toimii Äänekosken kaupunki.

Ajankohtaista

AKMO:n kevätlukukausi käynnissä, upeita talvipäiviä kaikille!

LUNA PRIMA - konsertti-info


LUNA PRIMA -konsertti oli tarkoitus esittää keväällä 2021. Korona-pandemia kuitenkin sotki suunnitelmat, kuten se teki myös uusintayrityksessä keväällä
2022. Kolmas kerta toden sanoo! AKMO:n 35. toimintavuoden kunniaksi tarjoamme konserttiin VAPAA PÄÄSYN kaikille kuulijoille!

Konsertti on AKMO:n omaa käsialaa. Konserttiohjelman ovat kokonaisuudessaan säveltäneet AKMO:n opettajat, Tuomo Mustonen ja Kalle Santanen. AKMO Sinfoniettaa täydentää juuri tähän konserttiin koottu musiikkiopiston upea oppilaskuoro! Konsertissa kuullaan myös upeita instrumentti- ja laulusolisteja! Kapellimestareina toimivat säveltäjät itse. Konsertin juontaa Katja Kätkä.


AKMO Youtubessa


AKMO.fi live


Kaikki suorat lähetyksemme striimataan youtube-kanavallamme,
jossa ne ovat katsottavissa myös jälkitallenteina.Tapahtumakalenteri

LUNA PRIMA - AKMO Sinfoniettan konsertti(Sunnuntai  19.2.2023 16:00)